آموزش تومر

آزمون تومر (TOMER):

تومر  TOMER مخفف عبارت Türkçe Öğretim Merkezi به معنی “مرکز آموزش زبان ترکی” است.تمام کسانیکه که قصد تحصیل یا اشتغال در ترکیه را دارند نیاز به شرکت در آزمون تومر دارند. این آزمون به دو صورت دیپلما (Diploma) و سرتیفیکا (Sertifika) برگزار می گردد.

سرتیفیکا (Sertifika) به افرادی ارائه میشود که توانسته باشند در سطوح A1,A2,B1,B2 امتیاز لازم را کسب کنند و مدرک دیپلما (Diploma) که گواهی مادام العمر زبان ترکی است، به افرادی ارائه میشود که بتوانند نمره ی لازم برای سطحC1 و C2 را کسب کنند.
در حال حاضر، مراکز تومر در سطح جهان به دانشگاه آنکارا وابسته هستند و به همین دلیل، معتبرترین مدرک زبان ترکی می باشد.

می توان به زبان ساده تر گفت که گذراندن آزمون تومر برای متقاضیان تحصیل به زبان ترکی در ترکیه و برای اشتغال در شرکتها٬ کارخانجات٬ ادارات دولتی ترکیه در صورت عقد قرارداد و دعوت به کار٬ برای گرفتن حق تابعیت و یا تحصیل در واحدهای غیر دانشگاهی به کار می رود. همان طور که در بالا نیز ذکر گردید متولی برگزاری آزمون تومر انیستیتو آموزش زبان ترکی دانشگاه دولتی آنکارا می باشد. آزمون تومر فقط مهارت های زبان دانشجویان را مورد سنجش قرار می دهد. حداقل نمره قبولی در آزمون تومر از نظر دانشگاه های ترکیه نمره ۶۰ می باشد.

این آزمون از ۱۰۰ سوال تشکیل شده است که داوطلبان شرکت در آن می بایستی در طول زمان ۹۰ دقیقه به همه ی آنها پاسخ دهند.

آزمون یوس (YOS):

YÖS امتحانی است که برای دانشجویان خارجی یا ترکیه ای خارج از کشور که علاقه مند برای تحصیل در رشته دندانپرشکی و پزشکی در ترکیه می باشند مناسب هست. متقاضیان می بایست دارای مدرک دیپلم باشند یا در سال آخر دبیرستان مشغول به تحصیل باشند. متقاضیان  برای ورود به دانشگاه های پزشکی ترکیه باید در آزمون YOS شرکت کرده و نمره قبولی را کسب نمایند.

آزمون یوس از ۲ بخش تشکیل شده است. بخش اول آزمون YOS شامل؛ سوالاتی از دروس ریاضی , هوش و هندسه می باشد و بخش دوم جهت ارزیابی تسلط متقاضیان به زبان ترکی است که در آن به هر داوطلب با توجه به تسلط زبان ترکی نمره A,B,C داده خواهد شد اما اگر دانشجو حد نصاب لازم را در این قسمت کسب نکند، باید دوره ۱ساله زبان ترکی TOMER‌را بگذراند و نمره قبولی را در آزمون نهایی بدست آورد تا بتواند در کلاس‌های پزشکی شرکت نماید.

بعضی از دانشگاه های پزشکی ترکیه ملاک پذیرش دانشجو را بر آزمون دیگری تحت عنوان آزمون SAT قرار می دهند  که به زبان انگلیسی برگزار می شود و متقاضیانی که قصد دارند به زبان انگلیسی تحصیل کنند می توانند با شرکت در آزمونSAT و کسب حداقل نمره مورد نظر در دانشگاههای که با آزمون SAT پذیرش می کنند وارد دانشگاه شوند. اما آزمون YOS فراگیرتر است و دانشگاه های بیشتری نتیجه این آزمون را ملاک عمل قرار می دهند.  همچنین برای تحصیل پزشکی در ترکیه به زبان انگلیسی متقاضی پس از کسب قبولی در آزمون ورودی باید مدرک آیلتس حداقل ۶ را ارائه دهد.

آزمون آلس (ALES):

آزمون ALES که مخفف Akademik personel ve Lisansüstü Eğitim Sınavı می باشد. تحت عنوان امتحان ورودي تحصيلات تكميلي (کارشناسی ارشد و دکترا) بوده و امتياز آن جهت ورود به دوره هاي تحصيلات تكميلي و موارد مشابه از قبيل دوره‌هاي تخصصي و پذيرش مربي در دانشگاهها و … در تركيه مورد نياز مي‌باشد.

آزمون آلس آزمونی در دو بخش با مضمون ریاضی، تست هوش و ادبیات زبان ترکی است. سوالات ریاضی و تست هوش در سطح ساده­ای است اما تکنیک حل سوالات و مدیریت زمان، نقش کلیدی در کسب نمره بالا دارد. این آزمون سالی دو مرتبه در فصل بهار و پاییز انجام می­پذیرد. آلس، آزمونی ۲۰۰ سواله­­ای است که در ۳ ساعت برگزار می­شود.آزمون به صورت تستی ۵ گزینه­ای و دارای نمره منفی می­باشد.

امکان ارسال دیدگاه وجود ندارد!